Шенжен Солид ди Елецтроницс Цо., Лтд

Квалитет је наша највећа конкурентска предности, стабилност и поузданост је највећа одлика ди-чврстих производа!

Дом > новости > Садржај
Основно знање о ЦСТ610 Вирелесс Дата Трансцеивер
- Apr 14, 2017 -

примопредајник ЦСТ610 Бежични података је заснован на ГСМ мобилне комуникационе технологије, користећи СМС или ГПРС режим за даљински пренос података. Ниска потрошња енергије, стабилан пренос сигнала, ниске карактеристике БЕР. Бежични подаци примопредајник на основу СМС (Схорт Мессаге) је посебно погодан за мониторинг области корозије ниског обима података и високим захтевима у реалном времену.

Инструмент буилт-ин Лов Повер МЦУ, календар и сат, 128 КБ Фласх не изгубљену меморију података, чак и на серверу не покрене стање, може похранити 3 месеца података (мерено 4 пута дневно).

ЦСТ610 бежичне комуникације модул бира Сименс ТЦ35и или МЦ39. У складу са Директивом контролном центру, МЦУ у инструмент може да оствари гласање, прикупљање, чување и упућивање до 32 података пратити преко 485 аутобуса, подаци се проверава и пакује, а затим шаље бежични модул за мониторинг центра и аутоматски чува бази података.

Инструмент усваја Адванцед Повер Манагемент модул, који може да уђе ниске стање напајања током нису мерења и продужава трајање батерије. И може да се напаја преко соларних ћелија, погодно без надзора.

одговарајућим областима

Микрокомпјутер контрола, све аутоматски мерење, примењује се на поље катодна заштита излазна струја, потенцијални заштита и дубине заштита мониторинг.